Milloin sähkönkulutuksesi on suurimmillaan – Tunnista huippuhetkesi

04.10.2019, klo 10:15

Ensi viikolla vietetään Energiansäästöviikkoa. Tunnistatko sinä huippuhetkesi eli milloin sähkönkulutuksesi on huipussaan. Onko se kahvinkeitin, pölynimuri, sauna, sähköauton lataus vai jokin muu, joka heilauttaa sähkönkulutuksesi huippuun. Ota selvää! Verkkopalveluyhtiösi tarjoaa siihen palvelun.

Voit tutustua omaan sähkönkulutukseesi helposti, verkkopalveluyhtiösi tarjoamasta sähkönkulutusseurantapalvelusta. Kun tiedät, sinun on helpointa vaikuttaa omaan kulutukseesi.

Energiansäästöviikolla nostetaan esille kuluttajille suunnattuja sähkönkulutusseurantapalveluita. Tunnista huippuhetkesi -kampanjassa Instagram-vaikuttajat julkaisevat postauksia omasta sähkönkulutuksestaan.

Seuraa viikolla 41, miten esimerkiksi nämä 11 Instagram-vaikuttajaa käyttävät sähköä: @milliandabe, @lottawin, @teamhillslife, @justiinavilma, @minultateilleblogi, @emskipihla, @noorahakanen, @ellamadeitpretty, @stuunanen, @camillamilja, @amaliapalmuHyvää energiansäästöviikkoa kaikille.

Ari J. Vesa

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Huolellisuus keittiössä tuo turvallisuutta

Kolmannes kotien tulipaloista syttyy keittiössä. Usein sähkölaite, lähinnä hella tai uuni on palon syttymisessä välillisesti mukana. Suomalaiskodeissa yleinen liesituuletinmalli on myös todettu puhdistamattomana ja huoltamattomana paloriskiksi. Ole huolellinen keittiössä, puhdista säännöllisesti kaikki sähkölaitteesi.

Lue lisää

Sähköautoilun mukavuus näkyy – Sähköllä ajetaan paljon

Kaikki sähköautoa kokeilleet tietävät miten mukavaa sähköautolla ajaminen on. Ei olekaan ihme, että ladattavia hybridiautoja omistavat ajavat enemmistön ajoistaan sähköllä, vaikka ajomatkat eivät nouse yhdellä latauksella kuin muutamaan kymmeneen kilometriin. Myös täyssähköautoilla ajetaan paljon, kun katsotaan vuosittaisia ajokilometrejä autoa kohden.

Lue lisää

EU-alueesta vahva kansainvälinen ilmastovaikuttaja

Ilmastonmuutoksen hillintä vaatii päästövähennyksiä kaikilla sektoreilla. EU-komissio on esitellyt kunnianhimoisen ilmasto-ohjelman, jolla tulee olemaan maailmanlaajuisia vaikutuksia päästöjen vähentämiseen.

Lue lisää