Milloin sähkönkulutuksesi on suurimmillaan – Tunnista huippuhetkesi

04.10.2019, klo 10:15

Ensi viikolla vietetään Energiansäästöviikkoa. Tunnistatko sinä huippuhetkesi eli milloin sähkönkulutuksesi on huipussaan. Onko se kahvinkeitin, pölynimuri, sauna, sähköauton lataus vai jokin muu, joka heilauttaa sähkönkulutuksesi huippuun. Ota selvää! Verkkopalveluyhtiösi tarjoaa siihen palvelun.

Voit tutustua omaan sähkönkulutukseesi helposti, verkkopalveluyhtiösi tarjoamasta sähkönkulutusseurantapalvelusta. Kun tiedät, sinun on helpointa vaikuttaa omaan kulutukseesi.

Energiansäästöviikolla nostetaan esille kuluttajille suunnattuja sähkönkulutusseurantapalveluita. Tunnista huippuhetkesi -kampanjassa Instagram-vaikuttajat julkaisevat postauksia omasta sähkönkulutuksestaan.

Seuraa viikolla 41, miten esimerkiksi nämä 11 Instagram-vaikuttajaa käyttävät sähköä: @milliandabe, @lottawin, @teamhillslife, @justiinavilma, @minultateilleblogi, @emskipihla, @noorahakanen, @ellamadeitpretty, @stuunanen, @camillamilja, @amaliapalmuHyvää energiansäästöviikkoa kaikille.

Ari J. Vesa

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Valaistuksen syksy on ekologinen ja moni-ilmeinen

Syksyn valaistustrendeissä näkyvät ekologisuus ja kestävä kehitys. Valaistus suunnitellaan yhä useimmin koko kodin erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Myös vuorokaudenajat ja luonnonvalo huomioidaan.

Lue lisää

Hyvä ja riittävä uni vaikuttaa elämänlaatuun: Kärsitkö tietämättäsi uniapneasta?

Unen laadulla on merkittävä vaikutus jokaisen arkeen ja jaksamiseen. Yölliset heräämiset, vessassa käynnit ja muuta perhettä häiritsevän kuorsaamisen syyt voidaan ja kannattaa selvittää. Uniapnea on nykyisin jo kansantauti.

Lue lisää

Haluatko kuulla hyvän jutun?

Suosittujen podcastien sisällöt vaihtelevat noloista treffimokista hyytäviin rikostarinoihin.

Lue lisää